Shërbimet shëndetësore dhe edukimi

Dhëmbët e shëndoshë janë gjysma e shëndetit! Pa muzikë jeta do të ishte e zbrazët! Klikoni këtu për më shumë informata rreth ofertave të dentistit dhe shkollës së muzikës.

DOCTOR CEM SMILE DESIGN

Stomatolog

Misioni ynë është;

Të jetë një institucion i orientuar drejt kënaqësisë së pacientit, profesional, i pajisur, pionier dhe udhëheqës i kujdesit shëndetësor me standarde të larta dhe cilësi të shërbimit.

DR. FERID AGANI

Neuropsikiatër

Ismet Shalaj

Fizioterapeut

MARIGONA MUSIC CENTER

MMC është një qendër e muzikës modern ku mund të mësoni instrumente dhe të argëtoheni në të njëjtën kohë.

Lokale të lira

Kërkesat për qiramarrje janë në rritje e sipër. Këtu mund të bëni aplikimin tuaj për lokal me qira dhe kërkesën tuaj do ta shqyrtojmë shumë shpejtë, dhe do t'ju kontaktojmë.