Restorantet dhe kafeteritë

Një gamë e gjerë e restoranteve dhe kafeterive prezente ju mundëson që të shijoni ushqim, kafe, ëmbëlsira dhe koktejle të ndryshme për çdo ditë ndryshe.

ARRA

Restorant me ushqim tradicional

Charlie’s Irish Pub

Whiskey, Beer, Food & Friends

CHALETE DE GRUYERES PPM

Restaurant i djathërave Fondue & Raclette


ELLIE CHAMPAGNE & CHOCOLATE

ELLIE COFFE, WINE AND STORE

Coffe and Wine Lounge Bar


GRAND CAFFE R.H

Tek ne mund të shërbeheni me të gjitha llojet e Pijeve, Kafeve, Koktelave, Ëmbëlsirave dhe Çajrave të ndryshëm. 

INDICA LOUNGE

Shisha Bar & Lounge


PROPER PIZZA


Proper Pizza është biznes që merret me prodhimin, shitjen dhe shpërndarjen e picave që nga viti 2002.

SACH PIZZA


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed  eiusmod tempor incididunt labore dolore magna aliqua.

SARAJEVA STEAK HOUSE

Sarajeva Steak House sot nderon traditën shumëvjeçare, duke ofruar: ushqim cilësor me meny të përgatitur nga mjeshtrit e kuzhinës e skarës.

SHIJE

Akullore me prodhime të shëndetshme dhe me shije.

TE HALIMI

Nga 1969 vjen një mjedis i rafinuar me një specialitet unik të pulës së pjekur me sosën sekrete e krijuar nga Halimi që ofron shijë unike dhe ngjall gurmandin në gjithkënd.

Lokale të lira

Kërkesat për qiramarrje janë në rritje e sipër. Këtu mund të bëni aplikimin tuaj për lokal me qira dhe kërkesën tuaj do ta shqyrtojmë shumë shpejtë, dhe do t'ju kontaktojmë.