Të Tjera

Vend adekuat për të gjitha bizneset duke ofruar komditet dhe qetësi në çdo kohë. Përveç kushteve elementare, mundësohet furnizim i lehtë për nevojat elementare të zyrës.

ALPHA DEVELOPMENT

Produksion dhe marketing.

Marigona Tower

Zyret e Four Points by Sheraton

ORDINO – THE SOCIAL PLUS

Web & Software Development Agency

The Social Plus & Ordino – Eshte kompani qe merret me programim dhe zhvillim te web aplikacioneve dhe mobile aplikacioneve per tregun amerikan.

Lokale të lira

Kërkesat për qiramarrje janë në rritje e sipër. Këtu mund të bëni aplikimin tuaj për lokal me qira dhe kërkesën tuaj do ta shqyrtojmë shumë shpejtë, dhe do t'ju kontaktojmë.