Për çdo informatë, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni më poshtë

Adresa

Marigona Residence, Preoc, Graçanicë, 10000

KONTAKTONI

Lokale të lira

Kërkesat për qiramarrje janë në rritje e sipër. Këtu mund të bëni aplikimin tuaj për lokal me qira dhe kërkesën tuaj do ta shqyrtojmë shumë shpejtë, dhe do t'ju kontaktojmë.