Sallone bukurie

Ju mund të dukeni bukur çdo ditë duke vizituar sallonet e bukurisë prezente dhe të vazhdoni tutje shopping’un, por gjithsesi me një ndjenjë shumë të veçantë.

ALMIRA LIMONI – A.L. Studio

Sallon bukurie për femra.

ART N’FLOK 2

Sallon floktarie për femra dhe meshkuj, pjesë e rrjetit të salloneve ‘Art n’Flok Studios’.

YLLI SHALA

Sallon floktarie për femra dhe meshkuj.

Lokale të lira

Kërkesat për qiramarrje janë në rritje e sipër. Këtu mund të bëni aplikimin tuaj për lokal me qira dhe kërkesën tuaj do ta shqyrtojmë shumë shpejtë, dhe do t'ju kontaktojmë.