EVENTET

Festa e Fëmijëve

1 Qershori, Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve në Çarshi u festua si kurrë më parë. Aktivitete dhe lojërat e ndryshme krijuan një atmosferë të paharruar për

Lexo më shumë

Panairi veturave

Panairi i veturave për herë të parë në Kosovë është organizuar në Çarshia, në Tetor të vitit 2016. Ky panair është realizuar në bashkëpunim me

Lexo më shumë

Përvjetori i Çarshisë

Çarshia çdo vit feston përvjetorin e hapjes duke organizuar aktivitete shumë të veçanta për fëmijë dhe të rritur. Muzikë të gjallë të realizuar me grupe

Lexo më shumë

Hapja e Çarshisë

Çarshia është hapur me 4 Korrik te vitit 2015. Festa për hapjen e Çarshia është organizuar për dy ditë me rradhë duke ofruar një atmosferë

Lexo më shumë

Festa e Halloween

Çdo vit me 31 Tetor në Çarshia bëhen dekore shumë kreative dhe organizohet festë e madhe për të gjithë fëmijët, duke u bë edhe përzgjedhja

Lexo më shumë

Lokale të lira

Kërkesat për qiramarrje janë në rritje e sipër. Këtu mund të bëni aplikimin tuaj për lokal me qira dhe kërkesën tuaj do ta shqyrtojmë shumë shpejtë, dhe do t'ju kontaktojmë.