Shërbimet Shtëpiake

Te ne të gjitha familjet janë të lumtura, sepse një familje është e lumtur kur të gjitha kërkesat dhe shërbimet ditore i ka afër dhe përmbushen pa humbur kohë.

AQUA COMFORT KOSOVA

Pishina Publike/Private, Fontana,Jakuzzi dhe Sauna.

BARNATORE ATROPA

Pharmacy

DIELL LAUNDRY

Pastrim kimik dhe lavanderi.
Që rrobat tuaja të duken të reja përsëri na vizitoni në Diell Laundry.

M PARTNERS INTERNATIONAL

Procesor i faturave dhe pagesave te ndryshme.

MEL’S ATELIER

Mel’s Atelier ofron shërbime rrobaqepësie si qepje të teshave sipas porosisë, riparime dhe shërbime riparimi për copa të jastëkëve, ulëseve dhe çadrave në ambientet e jashtme.

MERIDIAN EXPRESS & BUKA BAKERY

Meridian Express është rrjeti i dyqaneve me pakicë afër çdo lagjeje, i cili mund të frekuentohet nga konsumatorët pa pasur nevojë të veturës dhe tani gjindet pothuajse n’derë t’shtëpisë të secilit nga ne.

Butterflies Library

Veprimtari e jona është shitja e librave dhe të gjitha materialeve shkollore.

Modern Mill Kosova

Modern Mill Kosova L.L.C është kompani lidere në tregun e Kosovës, e cila ofron materiale inovatore të ndërtimit, në mënyrë që bota të krijojë një të ardhme më të qëndrushme.

Lokale të lira

Kërkesat për qiramarrje janë në rritje e sipër. Këtu mund të bëni aplikimin tuaj për lokal me qira dhe kërkesën tuaj do ta shqyrtojmë shumë shpejtë, dhe do t'ju kontaktojmë.