Transporti

Azizi Company brengoset qe udhëtarët që vizitojnë Çarshinë, të jenë komod në çdo kohë. Transporti për në lagje dhe për Prishtinë është i rregullt.

Drejtimet

Nisja e autobusit bëhet nga rrethi (me flamur) në Prishtinë, si dhe nga tri stacionet e caktuara të Marigona Residence.

  • Te fusha e sportit
  • Çarshia
  • Marigona Residence

Orari i transportit gjatë ditëve Hënë - Shtunë:

Orari i transportit në ditën e Diel:

Çmimorja

Lokale të lira

Kërkesat për qiramarrje janë në rritje e sipër. Këtu mund të bëni aplikimin tuaj për lokal me qira dhe kërkesën tuaj do ta shqyrtojmë shumë shpejtë, dhe do t'ju kontaktojmë.