BRANDS

Një gamë e gjërë e restoraneve, kafiterive, dyqaneve dhe shërbimeve në tërë Çarshinë.

ARRA

Restoran me ushqim tradicional

Lokale të lira

Kërkesat për qiramarrje janë në rritje e sipër. Këtu mund të bëni aplikimin tuaj për lokal me qira dhe kërkesën tuaj do ta shqyrtojmë shumë shpejtë, dhe do t'ju kontaktojmë.