Festa e Halloween

Çdo vit me 31 Tetor në Çarshia bëhen dekore shumë kreative dhe organizohet festë e madhe për të gjithë fëmijët, duke u bë edhe përzgjedhja e kostumit më të mirë dhe shumë atrakcione të tjera. Këtë festë e kanë për zemër shumë fëmijët dhe Çarshia është vendi ideal për këtë festë.

Lokale të lira

Kërkesat për qiramarrje janë në rritje e sipër. Këtu mund të bëni aplikimin tuaj për lokal me qira dhe kërkesën tuaj do ta shqyrtojmë shumë shpejtë, dhe do t'ju kontaktojmë.