Festa e Fëmijëve

1 Qershori, Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve në Çarshi u festua si kurrë më parë. Aktivitete dhe lojërat e ndryshme krijuan një atmosferë të paharruar për më të dashurit tanë.

Lokale të lira

Kërkesat për qiramarrje janë në rritje e sipër. Këtu mund të bëni aplikimin tuaj për lokal me qira dhe kërkesën tuaj do ta shqyrtojmë shumë shpejtë, dhe do t'ju kontaktojmë.