Përvjetori i Çarshisë

Çarshia çdo vit feston përvjetorin e hapjes duke organizuar aktivitete shumë të veçanta për fëmijë dhe të rritur. Muzikë të gjallë të realizuar me grupe të ndryshme muzikore, aktivitete për fëmijë me karaktere të ndryshme, ngjyrosje të fytyrave, shkuma party, kinema e shumë të tjera.

Lokale të lira

Kërkesat për qiramarrje janë në rritje e sipër. Këtu mund të bëni aplikimin tuaj për lokal me qira dhe kërkesën tuaj do ta shqyrtojmë shumë shpejtë, dhe do t'ju kontaktojmë.