Panairi veturave

Panairi i veturave për herë të parë në Kosovë është organizuar në Çarshia, në Tetor të vitit 2016. Ky panair është realizuar në bashkëpunim me Shoqatën e Importuesëve të Automjeteve të reja dhe janë prezentuar 25 brende të ndryshme të veturave me çmimet promocionale.

Lokale të lira

Kërkesat për qiramarrje janë në rritje e sipër. Këtu mund të bëni aplikimin tuaj për lokal me qira dhe kërkesën tuaj do ta shqyrtojmë shumë shpejtë, dhe do t'ju kontaktojmë.