Rreth nesh

Carshia

Çarshia është qendra e parë tregtare në Kosovë me koncept të hapur.

Çarshia ju mundëson që të largoheni nga jeta e përditshme, nga zhurmat e qytetit dhe të kaloni kohë në qëtësi dhe duke u relaksuar si asnjë vend tjetër.

Çarshia është vendi ideal për familjen tuaj.

Pellentesque quis pharetra ipsum. Integer sagittis lectus id pellentes
Raesent at nulla nisl. Nullam iaculis ultrices elit a gravida. Nunc

Fëmijët dhe familjet kanë mundësi të argëtohen në një park të hapur me hapësirë prej rreth 5000 m2.

Cras suscipit massa in ex blandit euismod. Nam aliquam ullamcorper neque

Upcoming events

01/01/2021

NEW YEARS EVE

Cras suscipit massa in ex blandit euismod. Nam aliquam ullamcorper neque

01/01/2021​

NEW YEARS EVE

Cras suscipit massa in ex blandit euismod. Nam aliquam ullamcorper neque

01/01/2021​

NEW YEARS EVE

Cras suscipit massa in ex blandit euismod. Nam aliquam ullamcorper neque

01/01/2021​

NEW YEARS EVE

Cras suscipit massa in ex blandit euismod. Nam aliquam ullamcorper neque

PAST EVENTS

Festa e Halloween

Çdo vit me 31 Tetor në Çarshia bëhen dekore shumë kreative dhe organizohet festë e madhe për të gjithë fëmijët, duke u bë edhe përzgjedhja

Hapja e Çarshisë

Çarshia është hapur me 4 Korrik te vitit 2015. Festa për hapjen e Çarshia është organizuar për dy ditë me rradhë duke ofruar një atmosferë

Përvjetori i Çarshisë

Çarshia çdo vit feston përvjetorin e hapjes duke organizuar aktivitete shumë të veçanta për fëmijë dhe të rritur. Muzikë të gjallë të realizuar me grupe

Marigona Parking

Nën pjesën e parkut qendror në lagjen Marigona Residence është parkingu nëntokësor me pagesë i cili është i ndërtuar me standarde evropiane dhe ka kapacitet prej 200 vend-parkingjeve.

Parkingu është ndërtuar me qëllim të ofrimit të komoditetit të plotë për mysafirët e Çarshisë, Hotelit dhe vizitorët në lagje.

Tarifa për parking / Car park pricelist

Shërbimet / Services Tarifa / Fee
0-15 minuta pa pagesë – 0-15 minutes free of charge
0-6 orë / hours
0.50 € për orë / 0.50 € per hour
6-12 orë / hours
4.00 €
12-24 orë / hours
5.00 €
Abonim javor / weekly subscription
20.00 €
Abonim mujor për vetura / Monthly subscription for cars
60.00 €
Abonim mujor për motoçikleta / Monthly subscription for motorcycles
30.00 €
*Menaxhmenti i parkingut nuk mbanë përgjegjësi për çfarëdo dëmi që mund t’u shkaktohet veturave gjatë qëndrimit në parking nga palët e treta. Megjithatë, menaxhmenti garanton qasje të papenguar në pamjet nga kamerat e sigurisë për të gjitha organet e rendit dhe ligjit.

Subscribe for more deals, events and promotions

Lokale të lira

Kërkesat për qiramarrje janë në rritje e sipër. Këtu mund të bëni aplikimin tuaj për lokal me qira dhe kërkesën tuaj do ta shqyrtojmë shumë shpejtë, dhe do t'ju kontaktojmë.